toggle menu

KNMI investeert in aanschaf 50 stuks CHM 15k "NIMBUS" wolkhoogte meters

In de periode 2016 - 2019 heeft KNMI 50 stuks, Lufft CHM15k wolkenhoogte sensoren aangeschaft en geinstalleerd.

verder lezen [Engels]

Test OTT-RLS met geïntegreerd LoRa modem succesvol

De OTT-RLS met geïntegreerd LoRa modem wordt thans met succes getest op een locatie van Baggermaatschappij Van Oord in Moerdijk.

verder lezen

Monitoring slootwater-kwaliteit met ECO-N, Hydrolab HL4 en XLink 500

Het RIVM gebruikt de ECO-N en de Hydrolab HL4, aangesloten op een XLink 500 datalogger, voor monitoren slootwaterkwaliteit.

verder lezen

Gemeente Buren plaatst drie OTT Pluvio 2L neerslagmeters

De gemeente Buren, heeft drie OTT Pluvio 2L neerslagsensoren aangeschaft. Ze worden opgenomen in hun eigen netwerk van neerslagmeters. Door gebruik te maken van het standaard Modbus protocol wordt de Pluvio 2L aangesloten op een de door de gemeente Buren, standaard gebruikte PLC. 

verder lezen

UPDATE test MARWIS voor genereren Runway Condition Codes

Na 3 maanden testen door de Koninklijke Luchtmacht zijn de eerste resultaten van de test met de MARWIS van de firma Lufft, voor het genereren van Runway Condition Codes succesvol te noemen.

verder lezen

Introductie WS100 neerslagsensor, van Lufft, op schema

De neerslagsensor WS100, van de firma Lufft is met succes geïntroduceerd in Nederland. De eerste systemen zijn geinstalleerd en de resultaten zijn goed.

verder lezen

Hoogheemraadschap van Delfland - Project beschrijving Hydrolab

Het Hoogheemraadschap van Delfland, gebruikt Hydrolab sondes, voor het monitoren van het oppervlaktewater in haar beheersgebied. De sondes worden ingezet om het effect op de kwaliteit van het oppervlaktewater in beeld te brengen van onder meer rioolwater overstorten.

verder lezen

KWR gebruikt Lufft WS600 voor onderzoek

KWR Watercycle Research Institue, gebruikt de Lufft WS600 voor veldonderzoek naar waterverbruik van tien verschillende Europese boomsoorten om het verleis van water via de bladeren naar de atmosfeer (transpiratie te kunnen vaststellen.

verder lezen

Van Oord gebruikt OTT Meteo systeem met Lufft WS600

Baggermaatschappij Van Oord, heeft drie meteo systemen aangeschaft die wereldwijd ingezet worden om "on site", de actuele meteo data te registeren. De data wordt via de OTT netDL datalogger verstuurd naar de centrale database van Van Oord in Nederland.

Altijd het laatste nieuws?

Wil je maandelijks het laatste nieuws ontvangen in je mail box? Meld je dan aan voor onze...

... Nieuwsbrief