toggle menu

Regen

Neerslag, in Nederland veelal regen, is wel het meest besproken onderwerp in de meteorologie.

Nauwkeurige en betrouwbare neerslag data is van belang voor een groot aantal processen. Het meest voor de hand liggend is het voorkomen van wateroverlast en watertekort.
Te veel aan water moet worden geborgen of afgevoerd, een gebrek aan water moet worden aangevuld. Voor het opstellen van waterbalansen is nauwkeurige neerslag data een zeer belangrijke factor.

Met ingang van 2020, kunnen we een totaal pakket aanbieden. Wij adviseren u over de optimale manier van het inrichten van uw neerslag meet netwerk. Wij kunnen de installatie en het onderhoud van de neerslagmeters verzorgen. Wij kunnen ook de datatransmissie en de eerste data validatie van u overnemen. In dat geval leveren wij de data in een door u gewenst formaat, op een door u gewenste frequentie af op een door u aangegeven locatie (server). U koopt dus enkel en alleen betrouwbare neerslag data.

Echter ook voor de transportwereld wordt nauwkeurige neerslag data steeds belangrijker. De data wordt gebruikt om de actuele situatie op de weg of de start- en landingsbanen weer te geven, maar ook om modellen te voeden die gebruikt worden om neerslag en de vorm waarin het valt te voorspellen. Deze verwachtingen zijn weer van belang voor alle processen die afhankelijk zijn van het weer in het algemeen en de neerslag in het bijzonder.

 Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw applicatie.

Altijd het laatste nieuws?

Wil je maandelijks het laatste nieuws ontvangen in je mail box? Meld je dan aan voor onze...

... Nieuwsbrief