toggle menu

Test OTT-RLS met geïntegreerd LoRa modem succesvol

De OTT-RLS met geïntegreerd LoRa modem wordt thans met succes getest op een locatie van Baggermaatschappij Van Oord in Moerdijk.

verder lezen

Luchtmacht test MARWIS voor genereren Runway Condition Codes

Met gepaste trots, melden we, dat we in week 2 van 2018, een MARWIS sensor van Lufft, in gebruik gaan stellen op vliegveld Eindhoven. De Luchtmacht zal komende winter de MARWIS uitgebreid gaan testen. 

verder lezen

Introductie WS100 neerslagsensor, van Lufft, op schema

De neerslagsensor WS100, van de firma Lufft is met succes geïntroduceerd in Nederland. De eerste systemen zijn geinstalleerd en de resultaten zijn goed.

verder lezen

Hoogheemraadschap van Delfland - Project beschrijving Hydrolab

Het Hoogheemraadschap van Delfland, gebruikt Hydrolab sondes, voor het monitoren van het oppervlaktewater in haar beheersgebied. De sondes worden ingezet om het effect op de kwaliteit van het oppervlaktewater in beeld te brengen van onder meer rioolwater overstorten.

verder lezen

Waternet Amsterdam - Project beschrijving Hydrolab

Stichting Waternet, maakt al geruime tijd gebruik van Hydrolab sondes voor het monitoren van de waterkwaliteit in de grachten in Amsterdam. Hierbij maken ze gebruik van vaste meet-opstellingen en van mobiele
meetopstellingen. 

verder lezen

Gemeente Amsterdam gebruikt MARWIS voor winter onderhoud

Afgelopen winter, heeft de gemeente Amsterdam de MARWIS (Mobile Automated Road Weather Information Sensor) getest, gemonteerd, op één van hun Schouwvoertuigen. De innovatieve sensor meet met een frequentie van 100 Hz, waardoor ze bij een snelheid van 80-90 km/u de inspecties konden uitvoeren.

verder lezen

Altijd het laatste nieuws?

Wil je maandelijks het laatste nieuws ontvangen in je mail box? Meld je dan aan voor onze...

... Nieuwsbrief